Vill Du träffa nya singelvänner?

S I N G E L K U L   I   S V E R I G E !

OBS!

På förekommen anledning ser vi oss nödsakade att informera Singelportens besökare följande:

Vi är en sammanslutning av ideella föreningar och har
därför inget samröre med kommersiella singelklubbar,
t.ex. New Friends m.fl.


Singelportens Styrelse/
Ordförande

I portalen Singelporten finner Du massor av information om vad vi gör i de Ideella Singelklubbarna runt om i landet. Klubbarna har för många blivit en ny fin gemenskap som öppnar upp för trevliga möten och aktiviteter både till vardag och fest.

Du kan vara med på massor av aktiviteter arrangerade av den egna klubben samtidigt som Du även har möjlighet att vara med på många fester, resor och annat kul som arrangeras av någon av de övriga Singelportsklubbarna.

I den ideella klubben görs allt arbete ideellt utan ekonomisk ersättning. Verksamheten blir därför helt beroende av att medlemmarna själva, efter egen förmåga, är aktiva och bidrar till aktiviteterna. Alla kan känna sig delaktiga i verksamhetens innehåll och omfattning.

Klubbarna är helt självstyrande föreningar skapade efter de på orten lokala önskemålen och förutsättningarna. Nätverket "Föreningen Singelporten" har medlemsklubbarnas uppdrag att via "singelporten.se" sprida budskapet om ideell singelklubbsverksamhet i Sverige.

Klicka gärna i vänstermarginalen"Aktuellt" så ser Du var vi f.n. står i utvecklingsarbetet med Singelporten, samt vilka gemensamma aktiviteter som är planerade mellan klubbarna ifråga om bl.a resor och fester. Klickar Du på "Medlemsklubbar" så finner Du mer information om de olika klubbarnas aktiviteter, eller på "Nätverket" så får Du veta mer om upplägget för Föreningen Singelporten.


Finns det ingen ideell singelförening där Du bor så klicka gärna på
"Starta ny klubb".


Du som redan är medlem i någon av Singelportens medlemsklubbar kan klicka på "Logga in" för att bl.a. kunna se Din klubbs fullständiga program med mötesplatser och kontaktpersoner för aktiviteterna.

Har Du frågor i övrigt så tveka inte att höra av Dig !HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN

ordforande@singelporten.se